On Air

Poslijepodne uz Z fm

Home

Utorak

 • Jutranji show

  Jutranji show

  6:00 10:00
  Emisija "Jutarnji Show" donosi najvažnije informacije za početak dana, kao i pregled najvažnijih zbivanja. U sklopu "Jutarnjeg Showa", svaki ponedjeljak na Z fm-u gostuju vodeći ljudi grada Zaprešića, a vama dajemo mogućnost da im postavite pitanja i ukažete na probleme s kojima se susrećete. Na posao s vama svakodnevno putuju Z fm i Radio Taxi Zagreb. Budite uz nas i saznajte gdje su gužve, koje rute izbjegavati i kako bezbrižno putovati.
  Read
 • Informator

  Informator

  10:00 12:00
  Budite u toku! Kroz emisiju "Informator" svakodnevno možete saznati najvažnije vijesti iz Zaprešića i okolice kao i Zagreba. Uz naše frekvencije možete se upoznati s radom gradske uprave i saznati što organiziraju gradske institucije i udruge u kulturi i sportu. Donosimo vam i najave najzanimljivijih koncerata, izložbi, tribina. Isto tako, i "Informatru" možete poslušati komentare na aktualna događanja i saznati novosti iz Hrvatske i svijeta.
  Read
 • Tek je 12 sati

  Tek je 12 sati

  12:00 12:20
  Od ponedjeljka do petka od poslije vijesti u podne....
  Read
 • Zapreščan

  Zapreščan

  12:20 12:50
  Zaprešić je među najpoželjnijim hrvatskim gradovima za život što je rezultiralo priljevom stanovništva. Nadalje, prosječna starost stanovništva je 35 godina što ukazuje na velik broj mladih. Ova emisija namijenjena je upravo njima, mladima i novopridošlima, a kako bi li ih se educiralo i bolje upoznalo sa zaprešićkom kulturom i običajima ili pak aktiviralo u rad ranije spomenutih udruga. Želja autora je isto približiti i najmlađima, a upravo kroz treći dio emisije koji je namijenjen upravo njima.
  Read
 • Music hits

  Music hits

  12:50 15:00
  Hitovi...
  Read
 • Poslijepodne uz Z fm

  Poslijepodne uz Z fm

  15:00 18:00
  Radni dan se bliži kraju. Uz "Poslijepodne na Z fm-u" informirajte se o stanju u prometu jer, nakon što su vas sigurno dopratili do posla, Radio Z fm i  Radio Taxi Zagreb brinu da bez poteškoća stignete doma. Naravno, brinemo i da vam vožnja ne bude dosadna pa ćemo vas zato upoznati s aktualnim događanjima i zanimljivostima koje su obilježile dan.
  Read
 • Urban Hits

  Urban Hits

  18:00 23:00
  Večer za hitove
  Read
 • Domaćica

  Domaćica

  23:00 06:00
  Od 23 do 06 - Domaćica
  Read