On Air

Poslijepodne uz Z fm

Home

Četvrtak

 • Jutranji show

  Jutranji show

  6:00 10:00
  Emisija "Jutarnji Show" donosi najvažnije informacije za početak dana, kao i pregled najvažnijih zbivanja. U sklopu "Jutarnjeg Showa", svaki ponedjeljak na Z fm-u gostuju vodeći ljudi grada Zaprešića, a vama dajemo mogućnost da im postavite pitanja i ukažete na probleme s kojima se susrećete. Na posao s vama svakodnevno putuju Z fm i Radio Taxi Zagreb. Budite uz nas i saznajte gdje su gužve, koje rute izbjegavati i kako bezbrižno putovati.
  Read
 • Informator

  Informator

  10:00 12:00
  Budite u toku! Kroz emisiju "Informator" svakodnevno možete saznati najvažnije vijesti iz Zaprešića i okolice kao i Zagreba. Uz naše frekvencije možete se upoznati s radom gradske uprave i saznati što organiziraju gradske institucije i udruge u kulturi i sportu. Donosimo vam i najave najzanimljivijih koncerata, izložbi, tribina. Isto tako, i "Informatru" možete poslušati komentare na aktualna događanja i saznati novosti iz Hrvatske i svijeta.
  Read
 • Tek je 12 sati

  Tek je 12 sati

  12:00 12:15
  Od ponedjeljka do petka od poslije vijesti u podne....
  Read
 • Kulturnjak

  Kulturnjak

  12:15 13:00
  Kulturnjak donosi razgovore s likovnim umjetnicima i književnicima ali i karte za aktualne kazališne predstave. Saznajte što se događa na kulturnoj sceni u regiji, posjetite s nama predstave zagrebačkih kazališta ili se upoznajte s kulturnim životom grada Zaprešića.
  Read
 • Music hits

  Music hits

  13:00 15:00
  Hitovi...
  Read
 • Poslijepodne uz Z fm

  Poslijepodne uz Z fm

  15:00 18:00
  Radni dan se bliži kraju. Uz "Poslijepodne na Z fm-u" informirajte se o stanju u prometu jer, nakon što su vas sigurno dopratili do posla, Radio Z fm i  Radio Taxi Zagreb brinu da bez poteškoća stignete doma. Naravno, brinemo i da vam vožnja ne bude dosadna pa ćemo vas zato upoznati s aktualnim događanjima i zanimljivostima koje su obilježile dan.
  Read
 • Urban Hits

  Urban Hits

  18:00 23:00
  Večer za hitove
  Read
 • Domaćica

  Domaćica

  23:00 06:00
  Od 23 do 06 - Domaćica
  Read