Home

Ekipa

Ivana Jurišić Bilić


Ivana je diplomirana novinarka i naravno, na radiju radi kao novinar. Svojim tekstovima obogaćuje dnevne emisije Z fm-a kao i informativni program. Često ju nasmijanu možete vidjeti na raznim gradskim događanjima.

Melita Kuzmek


Melita je diplomirana novinarka i sveučilišna specijalistica komparativne politke, a na Z fm-u je zadužena za novinarski dio programa. Uređuje nekoliko emisija, prati sva događanja u gradu i okolici te svakodnevno donosi nove informacije. Potpisuje emisiju Z – info u kojoj možete čuti najvažnije vijesti iz Zaprešića i okolice kao i iz Zagreba. Nadalje, urednica je emisije Gradski skener u kojoj možete saznati najvažnije vijesti koje su obilježile tjedan, a kroz emisiju Zapreščan svaki utorak omogućava stanovnicima našeg grada da upoznaju sugrađane koji su se istaknuli svojim radom i djelovanjem.

Smiljko Kajtez


Jutarnji program Z fm-a donosi lijepi uvod u dan. U eteru, ali i cijeloj redakciji, vlada ugodna prijateljska atmosfera, prožeta neformalnim humorom i ključnim servisnim informacijama koje su nužne za svakoga tko kreće u nove radne pobjede. Smile svako jutro javlja točnu prometnu sliku, sugerira kako izbjeći gužve, gdje je kakva prometna nezgoda itd. Isto tako, brine i za informiranost slušatelja.

Anita Vujec


Anita je zaslužna za popodnevni dio dana, pa je tako s našim slušateljima od podneva. Četvrtkom vodi i priprema emisiju Kulturnjak u kojoj se dotiče kulture na svim razinama. Što se tiče redovnog programa, Anitina misija je kroz popodnevnu šihtu prenijeti dobre vibre našim slušateljima. Stvara program koji je lagan i ugodan za slušanje što god radili i gdje god bili. Teme o kojima priča su zabavnog karaktera pa tako prezentira informacije do kojih slušatelji možda ne bi došli da ih ne čuju na našim frekvencijama, a koje skreću misli sa svakodnevnice i izazivaju osmijeh na licu.

Marko Vujnovac


Na radiju je od studentskih dana, a zanat je brusio u produkciji. Danas je odgovoran za sve što možete čuti na našim frekvencijama. Kako se nikad nije u potpunosti oprostio od produkcijskog posla, još uvijek pegla emisije i jinglove nastale u našoj maloj ali bogatoj radionici. Naravno, Marko svakodnevno oduševljava idejama kojima nastoji unaprijediti programsku shemu. Kako bi uspio u tome, Marko predano slijedi marketinške trendove i novitete.